Salate cu peste

Reteta Salata de cartofi, ton, fasole si boabe de soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi.
2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele su

ingrediente

   300 g de cartofi noi taiati bucati
   175 g de fasole verde curatata si taiata pe jumatate
   175 g boabe de soia
   160 g de ton bucati
   cateva bucati de rucola
Pentru sos:
   2 lingurite de pasta harissa
   1 lingurita de otet din vin rosu
   2 linguri ulei de masline

mod de preparare

1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi.


2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele sunt fierte.


3. Se prepara sosul astfel: se amesteca intr-un bol mic pasta harissa si otetul, impreuna cu un strop de condimente. Se adauga treptat uleiul, pana se ingroasa.


4. Se scurg cartofii, se amesteca cu jumatate din cantitatea de sos, si se lasa la racorit.


5. Se desfac bucatile de ton pe straturi si se adauga peste cartofi.


6. Se amesteca cu restul de sos.
Se serveste fiecare portie cu o mana de rucola.





Pofta buna!
Incearca si Salata ucraineana
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi, ton, fasole si boabe de soia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.