1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi. 2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele su
1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi.
2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele sunt fierte.
3. Se prepara sosul astfel: se amesteca intr-un bol mic pasta harissa si otetul, impreuna cu un strop de condimente. Se adauga treptat uleiul, pana se ingroasa.
4. Se scurg cartofii, se amesteca cu jumatate din cantitatea de sos, si se lasa la racorit.
5. Se desfac bucatile de ton pe straturi si se adauga peste cartofi.
6. Se amesteca cu restul de sos.
Se serveste fiecare portie cu o mana de rucola.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii