Salate cu peste

Salata de peste marinat si sfecla rosie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
soare lucica 1090 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sfecla si cartofii curatati se dau pe razatoarea mare, pestele se dezoseaza si se taie bucatele potrivite, ceapa se taie solzisori.
Pe un platou se

ingrediente

   1 buc. peste marinat de marime mijlocie
   1 buc. sfecla rosie fiarta
   o ceapa
   3-4 buc. cartofi fierti
   maioneza

mod de preparare

Sfecla si cartofii curatati se dau pe razatoarea mare, pestele se dezoseaza si se taie bucatele potrivite, ceapa se taie solzisori.
Pe un platou se aranjeaza pestele, deasupra se pune ceapa si se acopera cu maioneza, urmeaza stratul de cartofi si iar maioneza. La sfirsit se pune sfecla uniform, se acopera cu maioneza si se orneaza cu cozi de ceapa verde si patrunjel.
Se serveste a doua zi
Incearca si Salata tiganeasca din hering merinat
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste marinat si sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite