Salate cu peste

Reteta Salata Nicoise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Salata de cuscus"
 
Salata Nicoise este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent. Fasolea verde se curata, se spala, se fierbe si se lasa la racit. Maslinele se spala.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   fasole verde - 400 g
   conserva ton - 200 g
   masline - 200 g
   rosii - 200 g
   ceapa - 100 g
   patrunjel - 1 legatura
   lamaie/otet - 50 g/50 ml
   sare si piper

mod de preparare

Salata Nicoise este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent. Fasolea verde se curata, se spala, se fierbe si se lasa la racit. Maslinele se spala. Rosiile se spala, se oparescsi se curata de pielite. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se stoarce de zeama. Fasolea, maslinele, rosiile, tonul, ceapa si patrunjelul se amesteca. Se adauga sucul de lamaie, sarea si piperul.




Salata Nicoise se serveste rece.


Incearca si Salata de stavrid marinat
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Nicoise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.