Se scurge fasolea de apa din conserva. Se aseaza pe frunze de salata in farfurie. Se adauga tonul. Se orneaza cu masline, solzi de ceapa rosie, gog
Se scurge fasolea de apa din conserva.
Se aseaza pe frunze de salata in farfurie.
Se adauga tonul.
Se orneaza cu masline, solzi de ceapa rosie, gogosar taiat felioare subtiri.
Se stropesc cu lingura doua ulei de masline.
Se lasa la temperatura camerei cel putin 15 min. pentru ca aromele sa se amestece.
Se serveste la masa cu lamaie sau lamaie verde.
NOTA. Aceasta salata poate fi imbunatatita in functie de gust si inventivitate. De pilda tonul il puteti inlocui cu sardele in ulei.Gogosarul cu ardei copt, vara.Ceapa rosie se poate inlocui cu ceapa verde.Tot vara se poate adauga si castravete de salata taiat cubulete.
Reteta Salata Peruzele a fost propusa de peruzele
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii