Se scurge fasolea de apa din conserva. Se aseaza pe frunze de salata in farfurie. Se adauga tonul. Se orneaza cu masline, solzi de ceapa rosie, gog
Se scurge fasolea de apa din conserva.
Se aseaza pe frunze de salata in farfurie.
Se adauga tonul.
Se orneaza cu masline, solzi de ceapa rosie, gogosar taiat felioare subtiri.
Se stropesc cu lingura doua ulei de masline.
Se lasa la temperatura camerei cel putin 15 min. pentru ca aromele sa se amestece.
Se serveste la masa cu lamaie sau lamaie verde.
NOTA. Aceasta salata poate fi imbunatatita in functie de gust si inventivitate. De pilda tonul il puteti inlocui cu sardele in ulei.Gogosarul cu ardei copt, vara.Ceapa rosie se poate inlocui cu ceapa verde.Tot vara se poate adauga si castravete de salata taiat cubulete.
Reteta Salata Peruzele a fost propusa de peruzele
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii