In italiana salata de orecchiete cu rucola, cherry si branza se numeste " La Minchiata", salata pe care va propun sa o incercati mai ales pentru ca este extrem de gustoasa.
Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei de masline, fiind proaspete uleiul ajuta sa nu se prinda intre ele. Nu necesita multa fierbere, cam 2-5 minute.
Intr-un bol incapator se pune rucola, rosiile taiate in 2 sau in 4 cazul meu, usturoiul pisat, ardeiul iute (eu am pus de la borcan ca nu aveam proaspat).
Se adauga orecchiettele asa calde, scurse bine de apa. Se continua cu ulei de masline si branza data pe razatoarea mica.
Se amesteca energic cateva minute , apoi se serveste. Daca se amesteca asa energic se formeaza putin sosulet delicios.
Salata de orecchiette cu rucola, cherry si branza se serveste rece.
Reteta de salata de orecchiette cu rucola, cherry si branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Baby_angel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii