In italiana salata de orecchiete cu rucola, cherry si branza se numeste " La Minchiata", salata pe care va propun sa o incercati mai ales pentru ca este extrem de gustoasa.
Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei de masline, fiind proaspete uleiul ajuta sa nu se prinda intre ele. Nu necesita multa fierbere, cam 2-5 minute.
Intr-un bol incapator se pune rucola, rosiile taiate in 2 sau in 4 cazul meu, usturoiul pisat, ardeiul iute (eu am pus de la borcan ca nu aveam proaspat).
Se adauga orecchiettele asa calde, scurse bine de apa. Se continua cu ulei de masline si branza data pe razatoarea mica.
Se amesteca energic cateva minute , apoi se serveste. Daca se amesteca asa energic se formeaza putin sosulet delicios.
Salata de orecchiette cu rucola, cherry si branza se serveste rece.
Reteta de salata de orecchiette cu rucola, cherry si branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Baby_angel.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii