Salate de legume

Reteta Salata de peste cu legume si maioneza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust.
Pestele fiert,

ingrediente

   300 g peste fiert sau marinat
   300 g cartofi
   100 g morcovi
   100 g mazare
   200 g maioneza
   1 lingura de mustar
   piper
   sare

mod de preparare

Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust.


Pestele fiert, sarat sau marinat se curata de oase si pielita, se taie ca si legumele marunt si se amesteca impreuna cu salata.


Se orneaza salata cu restul de maioneza si se garniseste cu felii de oua si masline.


Se serveste ca salata aperitiv.
Se serveste ca salata aperitiv.





Alte salate recomandate





Salate de cruditati


Salata mexicana reteta


Salata bouef
Incearca si Ardei umpluti cu varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste cu legume si maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.