Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust. Pestele fiert,
Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust.
Pestele fiert, sarat sau marinat se curata de oase si pielita, se taie ca si legumele marunt si se amesteca impreuna cu salata.
Se orneaza salata cu restul de maioneza si se garniseste cu felii de oua si masline.
Se serveste ca salata aperitiv.
Se serveste ca salata aperitiv.
Alte salate recomandate
Salate de cruditati
Salata mexicana reteta
Salata bouef
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii