Salata de ridichi

Se curata ridighile, se spala si se sau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara putina sare, si se lasa deoparte sa lase zeama. Se face o maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 legaturi de ridichi
  • 1 ou
  • 1 lingura de mustar
  • 250 ml de ulei
  • 1 legatura de patrunjel sau marar

Mod de preparare

Se curata ridighile, se spala si se sau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se presara putina sare, si se lasa deoparte sa lase zeama.

Se face o maioneza dintr-un ou. Se fierbe oul si se foloseste galbenusul, impreuna cu mustar si ulei.

Se storc ridichile, si se amesteca cu maioneza.

Se potriveste cu sare, mustar si piper.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Pui pe cartofi la cuptor,

Cartofi cu branzeturi la cuptor,

Pangasius si cartofi la cuptor

Peste cu cartofi la cuptor

Rulada din piept de pui si cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci