Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit dupa care se curata de coaja si se taie cubulete. Tel
Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit dupa care se curata de coaja si se taie cubulete. Telemeaua se scurge de apa si se taie cubulete. Castravetii (cu coaja) si rosiile se taie asemanator cu celelalte ingrediente. Ingredientele mentionate pina acum se aseaza intr-un bol. La acestea se mai adauga porumbul si maslinele. Se amesteca usor dupa care se adauga sucul de lamiie, uleiul de masline, sare si piper dupa gust.
Se serveste imediat

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii