Salata mediteraneana

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tari
  • 250 gr. fasole verde
  • 2 buc. rosii
  • 1/2 buc. castravete
  • marar verde
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri otet
  • o lingura zeama de lamiie
  • 3 linguri ulei de masline
  • o cutie fileuri de ansoa
  • capere
  • 12 buc. masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se varsa sosul peste legume, se adauga caperele si se amesteca bine. Se taie ouale in sferturi si se pun deasupra salatei, alternind cu fileurile de ansoa si cu maslinele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci