Salata Tangy din morcovi si ridichi

Salata Tangy din morcovi si ridichi se prepara din legume de vara. Ingredientele necesare sunt: ceapa, ridichi.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi de marime medie
  • rasi
  • 1 cana ridichi rase
  • 4 cepe verzi tocate
  • 1/2 ceasca otet alb de orez sau de mere
  • 1/2 lingura ulei de susan (sesame)
  • 1 lingura busuioc proaspat tocat sau 1/2 lingura busuioc uscat.

Mod de preparare

Salata Tangy din morcovi si ridichi se prepara intr-un vas, in care se amesteca morcovii, ridichile si cepele verzi. In alt vas, separat, se amesteca uleiul si otetul pana cand compozitia devine omogena, dupa care se toarna peste legume, amestecand bine. Se pune compozitia pe platou si, inainte de a fi servita, se presara deasupra busuiocul.

 


Alte salate recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci