Se alege salata tanara, proaspata si cu miez. Se indeparteaza primele foi vestede si patate, iar restul salatei se spala in mai multe ape reci, dupa c
Se alege salata tanara, proaspata si cu miez. Se indeparteaza primele foi vestede si patate, iar restul salatei se spala in mai multe ape reci, dupa care
se taie in lung in 4 sau in 6.
Daca salata este prea tanara si nu are inca miez,
se alege foaie cu foaie, se pune in salatiera si se toarna sosul peste ea in momentul servirii.
Separat, intr-o ceasca, se prepara sosul, din ulei si otet sau zeama de la o lamaie.
La nevoie otetul se poate dilua cu putina apa, iar dupa plac se poate adauga o lingurita de mustar sau zahar sau,
dupa preferinta, se poate adauga la salata si putin mujdei de usturoi.
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de pui
Salata orientala
Salata de telina telina si morcovi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii