Salata vieneza cu crema de branza este o alt fel de salata, suprinzatoare prin gusturile fine si inedite pe care le ofera, dar si prin modul de prezentare.
Crema de branza, smantana si mustarul amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam treptat uleiul de masline si continuam sa amestecam pana la omogenizare. Ridichile si cascavalul le dam prin razatoarea mare, ridichile rase este bine sa le stoarcem de zeama pe care o lasa, altfel se va subtia salata. Castravetii ii taiem cubulete mici, tocam mararul si arpagicul verde. Adaugam totul la crema de branza impreuna cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours
Dam la frigider si servim salata vieneza cu crema de branza rece, alaturi de paine prajita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii