Se pune la fiert un piept de gaina, ananasul conservat (nu compot) se scurge bine apoi se taie cubulete marunte, cascavalul la fel se taie cubulete, m
Se pune la fiert un piept de gaina, ananasul conservat (nu compot) se scurge bine apoi se taie cubulete marunte, cascavalul la fel se taie cubulete, maslinele se maruntesc foarte bine.
Pieptul bine fiert se rupe manual in fire subtiri ca niste ate (pieptul de pui are aceasta posibilitate de a fi prelucrat).
Toate ingredientele taiate, respectiv prelucrate manual, se pun intr-un bol de sticla si se amesteca cu maioneza preparata sau cumparata, trebuie pusa maioneza destula ca sa cuprinda si sa omogineze partial salata fara a o freca.
Se serveste ca aperitiv sau garnitura la o friptura picanta. Salata se amesteca cu maioneza inainte cu 10 min de a fi servita. Se orneaza cu frunze verzi de varza germana

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii