Am pus apa in vasul de inox (de la parter), iar deasupra am pus cartofii taiati bucati in vasul 1. In vasul 2,am pus buchete de broccoli, iar morcovii
Am pus apa in vasul de inox (de la parter), iar deasupra am pus cartofii taiati bucati in vasul 1. In vasul 2,am pus buchete de broccoli, iar morcovii feliati, tinind cont ca broccoli fierbe putintel mai rapid. La ultimul etaj, 3, am pus bucatile de piept si mazarea. In toate 3 vasele am pus frunze de telina. Am dat drumul aparatului, iar apa a inceput imediat a clocoti usor.
Dupa 15 minute, am scos broccoli si mazarea intr-un castron. Am presarat ceva sare peste ele. Dupa 25 de minute am scos morcovii si am testat carnea.
Am crestat-o unde era mai groasa si arata fiarta, dar totusi am mai lasat-o, pana a facut 30 de minute, dupa care am scos-o. Dupa inca aproximativ 5 minute, am scos si cartofii. Am lasat totul la racit in vasul de la aparat.
SOSUL:
Am facut maioneza dintr-un galbenus cu cele 50 g mustar si ulei. A iesit in jur de 170 ml maioneza. Adaugam iaurtul, mustarul dulceag cu marar si patrunjelul tocat. Condimentam si amestecam.
Taiem cartofii si carnea in cubulete/bucatele. Buchetele de broccoli le rupem in bucati. Le punem peste sos. Amestecam usor cu o lingura mare sau o paleta.
Lasam salata sa traga o ora, la rece.
Se poate servi in platoruri mari si cu mici cupe de maioneza, pentru cei care doresc in plus. De asemenea in boluri puteti pune pe masa crutoane.
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata greceasca,
Salata de conopida,
Salata bulgareasca
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautTARTE si PLACINTE rumenite si iscusite
Tarta cu piept de pui si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii