Se dezoseaza pulpa de pui si se taie cubulete. Se pun: ceapa tocata, usturoiul maruntit, morcovul ras si patrunjelul tocat. Se potrivesc de sare si p
Se dezoseaza pulpa de pui si se taie cubulete. Se pun: ceapa tocata, usturoiul maruntit, morcovul ras si patrunjelul tocat. Se potrivesc de sare si piper, se stoarce zeama de lamaie, se adauga maioneza si se amesteca bine, cat sa se omogenizeze ingredientele. Se gusta si, daca este mecesar, se mai completeaza cu zeama de lamaie.
Se serveste ca aperitiv, pe crutoane de paine prajita.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii