Salata de telina cu carne de pasare

Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron. Facem o maioneza groasa din : doua g

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 telina mare
  • 1 piept de pasare
  • 2 gogosari murati
  • sare
  • 1 cana de maioneza

Mod de preparare

Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron.

Facem o maioneza groasa din : doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamiie, doua linguri de smintina si o lingurita de mustar.

Se da telina pe razatoare, se amesteca cu carnea si gogosarul taiat felii subtiri, se sareaza putin si se acopera cu maioneza. Maioneza se poate subtia cu smintina. Salata se poate servi si de pe o zi pe alta:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci