• zdrobiti condimentele (piper negru, piper roz, patrunjel, marar, busuioc, rozmarin si salvie) intr-un mojar• ungeti bine cotletele cu
• zdrobiti condimentele (piper negru, piper roz, patrunjel, marar, busuioc, rozmarin si salvie) intr-un mojar
• ungeti bine cotletele cu ulei si asezonati-le cu o parte din mixul de condimente si sare
• taiati cartofii in 4, stropiti-i cu putin ulei si adaugati si pe acestia condimente
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime
• puneti vasul detasabil pe foc, dati culoare rack-ului de porc (pana devine auriu pe fiecare parte), stingeti cu vinul rosu si lasati-l sa se reduca cca 3-4 minute - apoi asezati-l in slow cooker Crock Pot 6L Sauté
• asezati cartofii de jur imprejurul carnii si peste ei, usturoiul si cimbrul
• setati slow cooker Crock Pot 6L Sauté pe modul de gatire Low, adaugati apa si setati timpul de 4 ore
• puneti capacul si asezonati cu sare si piper, daca mai este cazul, cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit
• pentru reducerea sosului care se va forma in Crock Pot, puteti aseza vasul detasabil direct pe foc pentru cateva minute.
• presarati chives tocat deasupra si serviti.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii