• taie iepurele in bucati – separa pulpele si fileurile• stropeste-le cu ulei de masline si fresh de lamaie,
• taie iepurele in bucati – separa pulpele si fileurile
• stropeste-le cu ulei de masline si fresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper alb si lasa-le cca 2 ore la marinat
• incinge vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saute si soteaza bucatile de iepure
• adauga salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru
• taie baconul si prunele cubulete si adauga-le si pe acestea
• stinge cu cherry si lasa-l putin sa se reduca
• ia vasul de pe foc si introdu-l in slow cooker Crock Pot 6L Saute
• seteaza-l pe modul de gatire Low si timpul de 1 ora si 30 min
• adauga ghimbirul peste si pune capacul
• cu 15 minute inainte de final, potriveste de sare si piper alb.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii