1. Se taie vinetele in bucatele de 1.5 cm grosime. 2. Se taie ardei in bucatele de 1.5 cm. 3. Se curata rosiile de coaja si seminte. Se pun rosiile in
1. Se taie vinetele in bucatele de 1.5 cm grosime.
2. Se taie ardei in bucatele de 1.5 cm.
3. Se curata rosiile de coaja si seminte. Se pun rosiile intr-un bol. Se toarna peste rosii apa clocotita, se lasa 20 de secunde, iar apoi se scot. Se aseaza rosiile intr-un alt bol, si se toarna peste ele apa rece, pana ce rosiile sunt acoperite. Dupa ce se racesc, se cojesc de coaja. Se taie in sferturi, se indeparteaza semintele cu ajutorul unei linguri, si se toaca.
4. Se prajesc legumele in ulei de masline. Intai se calesc vinetele 5 minute pana prind o culoare maronie. Apoi se prajesc dovleceii, pana ce devin aurii pe ambele parti.
Apoi prajim ardei.
5. Se caleste ceapa in tigaie. Apoi se adauga usturoiul si se prajeste pentru 1 minut.
6. Se presara otet, zahar, rosiile si jumatate din cantitatea de busuioc.
7. Se adauga din nou legumele in tigaie, impreuna cu sare si piper, si se lasa aproximativ 5 minute.
Se serveste cu busuioc
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCartofii sunt preferatii mei ...mai ales cei prajiti :)) ... De fapt e o leguma des folosita si buna in aproape orice...
Cartofi la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii