Specialitati

Reteta Confit de rata cu cous cous

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 10h 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
>
• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces
• crestati foarte putin pielea

ingrediente

1 portii

   pulpa de rata - 1 buc
   grasime de rata - cat sa acopere rata
   rozmarin - 2 crengute
   vin de Porto - 100 ml
   usturoi - 3 catei
   sare si piper dupa gust
   cous cous
   morcov - 1 buc
   ciuperci - 2 buc
   salota - 1 buc

mod de preparare

• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces
• crestati foarte putin pielea ratei in 3 locuri
• adaugati-o in slow cooker Crock Pot 2.4 L Black si peste ea puneti vinul, rozmarinul, usturoiul si grasimea de rata
• setati slow cooker Crock Pot 2.4 L Black pe modul de gatire Low si lasati la gatit cu capacul pus, timp de 10 ore
• lasati cous cous-ul in apa fiarta la umflat, conform indicatiilor de pe pachet
• intre timp dati prin razatoare morcovul si taiati ciupercile cuburi mai mari
• caliti in putin ulei morcovul si ciupercile
• asezonati dupa gust si puneti apa clocotita peste, cat sa acoperiti, si lasati cateva minute sa fiarba
• scurgem zeama si adaugati si cous-cous-ul in tigaie – sotati pentru inca jumatate de minut
• serviti cu pulpa de rata.

Pofta buna!
Incearca si Curry de cotlete de berbecut
Daca ti-a placut reteta noastra "Confit de rata cu cous cous" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Specialitati

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.