Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa tocata marunt si cu orezul usor calite in untdelemn, sare, piper dupa gust si se formeaza sarmalele. Varza rama
Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa tocata marunt si cu orezul usor calite in untdelemn, sare, piper dupa gust si se formeaza sarmalele. Varza ramasa se toaca marunt. O parte se aseaza pe fundul vasului pentru fiert sarmalele. Se aseaza in straturi alternative sarmale si felii de afumatura. Se acopera totul cu varza tocata si crengute de cimbru si se da la foc mic, acoperite cu apa, pentru 30 min. Dupa aceea se adauga bulionul si se lasa la fiert inca 15 min., apoi se acopera cu felii de rosii si se introduce la cuptor, pentru 30 min.
Se servesc cu smintina si mamaliguta
Alte retete recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii