Sosuri rosii

Reteta SOS BRUN(SPANIOL)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la foc moderat in cuptor. Morcovii, pastarnacul, telina, ceapa si usturoiul se curata si se taie felii

ingrediente

   Oase fara maduva 500gr
   morcovi 50gr
   pastarnac 50gr
   telina 50gr
   ceapa 50gr
   2 catei de usturoi
   pasta de tomate 50gr
   faina 50gr
   ulei 50ml
   piper 1gr
   cimbru 1gr
   1 foi de dafin
   sare 10gr

mod de preparare

Oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la foc moderat in cuptor. Morcovii, pastarnacul, telina, ceapa si usturoiul se curata si se taie felii subtiri. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa. Morcovii, ceapa, pastarnacul si telina se inabusa in ulei cu 100ml apa. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml apa rece, circa 1,5 litri de apa fiarta, foi de dafin, usturoi, piper, cimbru, sare si oasele si se continua fierberea la foc moderat circa 3-4 ore. Cand sosul este fiert, se indeparteaza oasele si se strecoara prin etamina sau strecuratoare.
Sosul se aseaza in sosiera, se serveste cald la diferite preparate din carne de vita, porc si peste, sau intra in componenta altor sosuri.
Incearca si Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "SOS BRUN(SPANIOL)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.