Sosuri rosii

Reteta Sos de pui cu oregano

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
DANA_18080 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de pui se taie in bucati nu prea mici si se undeste in uleiul de masline cca 10 min. Se pun, pe rand, prazul taiat pestisor, ardeiul taiat fel

ingrediente

   1 kg piept de pui
   1 praz
   1 ardei gras
   2 rosii
   6-7 linguri ulei de masline sau margarina
   sare
   oregano sau menta
   50 grame cascaval
   2-3 fire de patrunjel

mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucati nu prea mici si se undeste in uleiul de masline cca 10 min. Se pun, pe rand, prazul taiat pestisor, ardeiul taiat felii, rosiile decojite si tocate marunt, sarea si oregano dupa gust si 200 ml apa. Se acopera si se tine pe foc potrivit 15 min. Se rade cascavalul si se mai lasa la foc mic inca 5 min. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se servesc cu cartofi natur.
Incearca si Sos de rosii cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de pui cu oregano" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.