Sosuri rosii

Reteta Sos din rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun la calit intr-un vas cu unt incins, ceapa si morcovul taiate felii subtiri. Se adauga faina, cimbrul, o bucatica de foaie de dafin si se lasa

ingrediente

   1 ceapa
   1 morcov
   1 lingura unt
   1 lingura faina
   putin cimbru
   1 jumatate foaie de dafin
   2-4 rosii
   3-4 linguri de zeama de carne
   2-3 catei de usturoi
   sare
   piper
   1 varf lingurita zahar

mod de preparare

Se pun la calit intr-un vas cu unt incins, ceapa si morcovul taiate felii subtiri. Se adauga faina, cimbrul, o bucatica de foaie de dafin si se lasa sa se rumeneasca usor, la foc mic. Se adauga apoi miezul de la rosiile curatate de seminte si pielite, putina zeama de carne, usturoiul pisat, sarea, piperul, un varf de lingurita de zahar si se lasa la fiert o ora. Se trece totul prin sita si se clocoteste 4-5 minute.

Se serveste cu un cartof fiert zdrobit si carne fiarta. Alte retete: Ciorba radauteana Rulada de porc Friptura de vita la cuptor




 

Incearca si Sos de rosii simplu la borcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos din rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.