Sosuri rosii

Reteta Sos ostropel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de

ingrediente

   2-3 cepe
   1 lingura grasime
   1/2 lingura faina
   1 capatina usturoi
   4-5 rosii
   sare
   1 lingura bulion

mod de preparare

Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Cine doreste adauga bulion sau zeama de rosii. Se poate prepara fara ceapa.
Incearca si Sos pentru pireuri
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos ostropel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.