Borsuri

Reteta Bors cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciorba se poate pregatii din bureti proaspeti, ciuperci de camp sau hribi. Se fierbe zarzavatul intr-o oala cu apa.
Se aleg ciupercile se taie fidelu

ingrediente

   3 l de apa 1 l bors
   500 g ciuperci
   un morcov
   o radacina de patrunjel
   o radacina de pastarnac
   o ceapa
   1/2 telina
   marar
   sare

mod de preparare

Ciorba se poate pregatii din bureti proaspeti, ciuperci de camp sau hribi. Se fierbe zarzavatul intr-o oala cu apa.


Se aleg ciupercile se taie fideluta si se pun la fiert impreuna cu zarzavatul. Cand sunt fierte se adauga borsul fiert separat si curatat de spuma, se mai lasa sa dea in cateva clocote, se adauga sarea dupa gust.


Se mai poate prepara si din ciuperci deshidratate ,folosind 250 g.
Pofta buna!





Reteta Bors cu ciuperci a fost propusa de iuga pe forum culinar.ro





Alte retete de bors gasiti aici:


Bors de ciuperci,


Bors de urzici,


Bors de sfecla(moldovenesc)
Incearca si Bors de perisoare cu carne de vitel
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.