Borsuri

Reteta Bors cu perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Un os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la rosii se scot semintele. Dupa aprox

ingrediente

   1 os de vaca
   2 I apa
   750 mI bors
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 jumatate telina
   500 gr carne
   2 linguri cu orez
   1 ou
   sare
   piper
   2 rosii
   patrunjel verde tocat marunt
   smantana

mod de preparare

Un os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la rosii se scot semintele. Dupa aproximativ o ora si jumatate dupa ce osul a inceput sa fiarba se adauga legumele in oala si se mai lasa la fiert inca o jumatate de ora. Separat se prepara astfel tocatura: carnea se da prin masina de tocat si se amesteca apoi cu orezul spalat si umflat. Se adauga sucul de la o ceapa mica curatata, tocata si scursa printr-un tifon. Se mai adauga oul, patrunjelul verde tocat, se potriveste de sare si se famesteca bine compozitia. Se modeleaza perisoare mici care se pun la fiert in supa. Se adauga apoi borsul acrind dupa gust. Se adauga si smantana dreasa cu un galbenus batut. Dupa ce a dat in cateva clocote, se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte.



Alte retete:



Ciorba radauteana

Ciorba de carne de porc Ciorba de conopida
Incearca si Bors de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.