Borsuri

Reteta Bors de crap cu zarzavaturi si orez

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru bors de crap cu zarzavaturi si orez se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune la fiert in apa rece cu sare.

ingrediente

   1 kg crap
   2
   5 l apa
   1 litru bors
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 pastirnac
   3 rosii
   2 linguri orez
   1 legatura leustean
   sare

mod de preparare

Pentru bors de crap cu zarzavaturi si orez se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin razatoare. Cand clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 minute. Cand este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In loc de bors, se poate folosi zeama de varza.


Incearca si Bors ucrainean
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap cu zarzavaturi si orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.