Borsuri

Bors de crap rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune apa la fiert cu zarzavatul taiat marunt adaugind si orezul. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pestele (de obicei bucatile de la mi

ingrediente

   capul si coada de la crap
   2 l apa
   1/2 l bors
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 ceapa mare
   1 lingura orez
   verdeata

mod de preparare

Se pune apa la fiert cu zarzavatul taiat marunt adaugind si orezul. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pestele (de obicei bucatile de la mijloc se pastreaza pentru prajit sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic pina cind pestele este gata (15-20 minute). Se adauga verdeata
Se poate servi fierbinte sau rece
Incearca si Bors de vita cu perisoare, dres cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap rapid" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite