Borsuri

Bors de dovlecei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun la fiert impreuna cu oasele de la carne, patrunjelul, morcovul, telina si o ceapa, taiate foarte marunt. Intre timp se rad dovleceii de coaja,

ingrediente

   1/2 kg carne de vaca
   2 l apa
   1 lingura orez
   1 morcov
   1 patrunjel
   2 cepe
   1 lingura untura
   3 dovlecei tineri
   1 telina
   1 lingura marar si patrunjel tocat
   sare
   piper
   bors (1/2 -3/4 l dupa gust)
   1/2 pahar smintina

mod de preparare

Se pun la fiert impreuna cu oasele de la carne, patrunjelul, morcovul, telina si o ceapa, taiate foarte marunt. Intre timp se rad dovleceii de coaja, se taie in doua, se scobesc inauntru si se umplu cu carnea tocata impreuna cu o ceapa usor prajita in untura, orezul spalat, sarea, piperul si putina verdeata. Dupa ce zarzavatul si oasele sint bine fierte, se strecoara, iar zeama se pune la fiert cu dovleceii umpluti si cu borsul fiert si strecurat. Se adauga sarea si se lasa sa fiarba pina ce dovleceii sint gata
Se serveste borsul cu verdeata tocata si dres cu smintina
Incearca si Bors de loboda cu cartofi si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei umpluti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite