Bors de fasole

Pentru acest bors aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei, ulei, sare, piper si maggi bors.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr fasole boabe
  • 2 cepe
  • 1 fir de praz
  • 2 morcovi
  • 300 gr piept de pui
  • 1-2 ardei capia
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 300 ml suc de rosii
  • bors
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

Se pune fasolea la inmuiat de seara, iar a doua zi dimineata se pune la fiert. Dupa aceea, se lasa la scurs intr-o sita si se acopera cu un capac. Se curata legumele, se taie marunt si se calesc impreuna cu pieptul afumat. Se adauga fasolea si 4 l de apa. Se lasa totul pe foc mediu, la fiert. Spre sfarsit se adauga sucul de rosii, bors si se condimenteaza cu sare, piper si boia.


Se serveste cald.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciorba radauteana
Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc