Borsuri

Reteta Bors de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru acest bors aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei, ulei, sare, piper si maggi bors.

ingrediente

   400 gr fasole boabe
   2 cepe
   1 fir de praz
   2 morcovi
   300 gr piept de pui
   1-2 ardei capia
   2 linguri ulei
   sare
   piper
   300 ml suc de rosii
   bors
   1 lingurita boia

mod de preparare

Se pune fasolea la inmuiat de seara, iar a doua zi dimineata se pune la fiert. Dupa aceea, se lasa la scurs intr-o sita si se acopera cu un capac. Se curata legumele, se taie marunt si se calesc impreuna cu pieptul afumat. Se adauga fasolea si 4 l de apa. Se lasa totul pe foc mediu, la fiert. Spre sfarsit se adauga sucul de rosii, bors si se condimenteaza cu sare, piper si boia.


Se serveste cald.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciorba radauteana
Supa de rosii

Incearca si Bors de iepure cu smantana si zarzavaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
bors retete cu bors
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.