Borsuri

Reteta Bors de fasole uscata cu minatarci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Minatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece si se pun la muiat pina a doua zi cu apa calduta. Fasolea se alege, se spala si se pune de ase

ingrediente

   ¼ kg fasole
   200 gr. minatarci
   2-4 cepe
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 pastirnac
   sare
   1 litru bors

mod de preparare

Minatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece si se pun la muiat pina a doua zi cu apa calduta. Fasolea se alege, se spala si se pune de asemenea la muiat tot din ajun. A doua zi se pune la fiert fasolea, se lasa sa dea un clocot si se schimba apa cu alta tot fierbinte; ceapa si zarzavatul taiate marunt precum si sarea se adauga numai dupa ce fasolea a fiert pe jumatate. Se scot minatarcile din apa in care s-au muiat, se spala bine cu apa rece, se taie felii subtiri si se pun la fiert cu apa in care s-au muiat, strecurata printr-o cirpa curata. Cind si fasolea si minatarcile sint fierte, se pun in acelasi vas, se adauga borsul potrivindu-se de acru, si se mai lasa sa clocoteasca.
Se serveste rece cu patrunjel verde tocat marunt
Incearca si Bors de dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole uscata cu minatarci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.