Bors de loboda

Se spala legumele si se curata. Se pune 1litru apa la fiert si cand da in clocot se adauga orezul si ceapa tocata marunt,morcovul si patrunjelul rase

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 leg. de loboda
  • 2 leg. de ceapa verde
  • 1 leg. de stevie
  • 1 leg. de patrunjel verde
  • 1 leg. de marar
  • leustean
  • 1 ou
  • 2 ling de orez sau cartofi
  • 1 morcov
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Se spala legumele si se curata. Se pune 1litru apa la fiert si cand da in clocot se adauga orezul si ceapa tocata marunt,morcovul si patrunjelul rase pe razatoarea mare si se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga sare. Se adauga verdeturile taiate si se fierb 15 minute. Se acreste dupa gust,se bate oul,se amesteca cu 2 linguri smantana si se toarna in borsul fierbinte.

Se serveste cu mamaliguta

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci