Gasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti nevoie de peste, ceapa, patrunjel, morcov, ardei, ulei, bulion de rosii si verdeata.
Se curata legumele, se taie subtiri si se inabusa in ulei. Se adauga bulionul de rosii, apoi 2,5 l de apa, sare si se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul fiert separat, pestele taiat in bucati, rosiile curatate de pielite si taiate cubulete. Se lasa la fiert 15-20 de minute, la foc mic.
Se serveste borsul presarat cu patrunjel si leustean verde si ardei iute.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ciorba de miel
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii