Gasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti nevoie de peste, ceapa, patrunjel, morcov, ardei, ulei, bulion de rosii si verdeata.
Se curata legumele, se taie subtiri si se inabusa in ulei. Se adauga bulionul de rosii, apoi 2,5 l de apa, sare si se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul fiert separat, pestele taiat in bucati, rosiile curatate de pielite si taiate cubulete. Se lasa la fiert 15-20 de minute, la foc mic.
Se serveste borsul presarat cu patrunjel si leustean verde si ardei iute.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ciorba de miel
Ciorba radauteana
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataPrăjitura cu gem de prune și aluat răzuit, este una din prăjiturile copilăriei pe care ne-o prepara mama, cu gem de...
Prajitura cu gem de prune si aluat razuitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii