Borsuri

Reteta Bors de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Gasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti nevoie de peste, ceapa, patrunjel, morcov, ardei, ulei, bulion de rosii si verdeata.

ingrediente

   1 kg peste
   2 cepe
   1 radacina patrunjel
   1 morcov
   2 ardei
   5 ml ulei
   sare
   1 lingura bulion
   200 gr rosii
   500 ml bors
   1 legatura leustean
   1 legatura patrunjel

mod de preparare

Se curata legumele, se taie subtiri si se inabusa in ulei. Se adauga bulionul de rosii, apoi 2,5 l de apa, sare si se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul fiert separat, pestele taiat in bucati, rosiile curatate de pielite si taiate cubulete. Se lasa la fiert 15-20 de minute, la foc mic.


Se serveste borsul presarat cu patrunjel si leustean verde si ardei iute.




Alte retete:




Cartofi la cuptor




Ciorba de miel




Ciorba radauteana

Incearca si Bors rusesc cu carne si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.