Borsuri

Reteta Bors de pui cu zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua se pun la fiert cu apa. Cind zarzavatul este fiert pe jumatate, se adauga puiul taiat bucati si marun

ingrediente

   1 pui tinar
   2 l apa
   bors (dupa gust)
   1 patrunjel
   1 morcov
   1 ceapa
   2 rosii
   2 linguri orez
   1/2 lingura marar si patrunjel tocat
   1 ou
   sare

mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua se pun la fiert cu apa. Cind zarzavatul este fiert pe jumatate, se adauga puiul taiat bucati si maruntaiele lui, sarea, orezul spalat si rosiile taiate bucati, fara pielita si seminte. Se spumeza, se adauga borsul fiert si strecurat (cantitatea dupa gust). Cind bucatile de pui sint aproape fierte, se adauga verdeata.
Se serveste dres cu un ou batut.
Incearca si Ciorba de gaina cu taitei de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu zarzavaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.