Borsuri

Bors de pui cu zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua se pun la fiert cu apa. Cind zarzavatul este fiert pe jumatate, se adauga puiul taiat bucati si marun

ingrediente

   1 pui tinar
   2 l apa
   bors (dupa gust)
   1 patrunjel
   1 morcov
   1 ceapa
   2 rosii
   2 linguri orez
   1/2 lingura marar si patrunjel tocat
   1 ou
   sare

mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua se pun la fiert cu apa. Cind zarzavatul este fiert pe jumatate, se adauga puiul taiat bucati si maruntaiele lui, sarea, orezul spalat si rosiile taiate bucati, fara pielita si seminte. Se spumeza, se adauga borsul fiert si strecurat (cantitatea dupa gust). Cind bucatile de pui sint aproape fierte, se adauga verdeata.
Se serveste dres cu un ou batut.
Incearca si Bors de miel cu varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu zarzavaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite