Se pune in oala cu apa, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate foarte subtire impreuna cu oasele de la carne. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga bo
Se pune in oala cu apa, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate foarte subtire impreuna cu oasele de la carne. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga borsul fiert separat, sarea, verdeata si rosiile fierte si strecurate. Se lasa sa fiarba citeva minute si se adauga perisoarele preparate din carnea tocata amestecata cu sarea, piperul, oul, ceapa prajita si orezul. Se lasa sa fiarba perisoarele.
Se poate servi dreasa cu cite o lingura de smintina in fiecare farfurie.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii