Borsuri

Reteta Bors din maruntaie si tacamuri de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se indepart

ingrediente

   2-3 ficatei de pasare
   2-3 pipote
   spatele
   aripile
   inima
   gatul
   capul da pasare
   1 ceapa mare
   1 ardei gras
   2 morcovi
   leustean tocat
   1 pahar de smantana
   1 l de bors
   1 ou crud
   sare
   2 rosii decojite

mod de preparare

Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cand carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust. Cand carnea se poate consuma, se adauga leusteanul tocat si rosiile taiate felii subtiri. Borsul se drege cu ou si smantana batute bine cu trei linguri de bors fierbinte, dupa ce s-a racit un sfert de ora. Se serveste cald.



Alte retete ciorba recomandate





Ciorba radauteana


Ciorba spanac


Supa ciuperci
Incearca si Bors moldovenesc de pasare cu taitei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din maruntaie si tacamuri de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.