Borsuri

Bors Padis

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
Ligia Tepes 133 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproxim

ingrediente

   1/2 kg. ciuperci proaspete
   o legatura zarzavaturi
   1
   5 l. lapte
   400 gr. smintina
   1/2 l apa
   2 oua
   sare
   piper boabe
   o frunza dafin
   2 fire cimbru
   10-12 catei usturoi
   1 ardei iute
   1 gogosar
   bors pentru acrit

mod de preparare

In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 de minute se adauga laptele, usturoiul pisat si condimentele; se fierbe in continuare la foc mic inca 30 minute. Ouale batute cu smintina si borsul se adauga cind se ia de pe foc.
Borsul se serveste cu ardei iute si, optional, cu smintina frecata cu galbenus de ou
Incearca si Zama de crumpe
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors "Padis"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite