Borsuri

Reteta Bors rusesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Borsul rusesc este un fel de mancare satios, delicios si plin de vitamine si proteine.

ingrediente

   sfecla rosie (500 g)
   telina (1)
   praji (2)
   morcovi (3)
   patrunjel (1)
   varza (1/2)
   ulei (3 linguri)
   faina (1 lingura)
   bulion (3 linguri)
   dafin (1 foaie)
   carne de vaca (250 g)
   marar
   sare
   smantana (1 pahar).

mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fasii subtiri, apoi se inabusa in uleiul incins. Se toarna 2 litri de apa fierbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa fiarba la foc mic. Smantana se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pana ce carnea este moale.


Se presara marar tocat si se serveste cu smantana.

Incearca si Bors de stevie cu macris
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.