Borsuri

Reteta Supa rapida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatam varza, o spalam si o taiem fasii subtiri. Se freaca incet cu sare, se limpezeste cu apa rece, se lasa deoparte.
Se curata ceapa si prazul, se

ingrediente

   2 cartofi
   1 cana de
   sare
   verdeata tocata
   1 praz
   2 cepe
   1 varza cruda
   100 g frunze de macris
   1 ceasca de ulei sau 50 g unt

mod de preparare

Curatam varza, o spalam si o taiem fasii subtiri. Se freaca incet cu sare, se limpezeste cu apa rece, se lasa deoparte.

Se curata ceapa si prazul, se taie pestisori si se pun peste varza.

Frunzele de macris se curata de codite, se spala si se taie fisii subtiri.

Amestecul acesta se pune intr-o cratita emailata, impreuna cu doua linguri de unt, se lasa sa se inmoaie pe foc mic citeva minute, dupa care se rastoarna intr-un vas mare. Peste legume se pun 2 1 de apa calda.

Se curata cartofii si se taie cubulete mici, se pun in oala cu supa si se acopera vasul. Se fierbe o ora la foc mic, cu putina sare si o cana de .
Supa o servim calda, cu verdeata tocata deasupra si cu crutoane de piine prajita.



Alte retete recomandate

Ciorba de loboda

Ciorba cu leurda

Urzici
Incearca si Bors de perisoare
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.