Ciorba a la grec cu carne de pui este delicioasa. Trebuie sa folositi pentru aceasta reteta de ciorba un tacam de pui de circa 1 kg.
Ciorba a la grec cu carne de pui este delicioasa. Trebuie sa folositi pentru aceasta reteta de ciorba un tacam de pui de circa 1 kg, dar orice alta carne poate fi folosita pentru ciorba a la grec. Se pune la fiert tacamul de pui cu o ceapa. Am crestat ceapa in patru si am pus-o la fiert cu tacamul.
Eu am folosit kukta, dar se poate la fel de bine si intr-o oala normala.
Intre timp se taie marunt ceapa si morcovul. Se caleste in ulei ceapa si morcovul si se adauga supa de pui.
Pana fierb, se ia jos carnea de pe tacam.
Se adauga carnea la supa si se mai lasa sa dea un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana.
Ciorba a la grec se inacreste cu suc de lamaie proaspat stors si se presara putina coaja de lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii