Carnea se portioneaza, legumele se taie cubulete iar orezul ales, se pune la fiert. Tarhonul se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in 5 l de
Carnea se portioneaza, legumele se taie cubulete iar orezul ales, se pune la fiert. Tarhonul se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in 5 l de apa cu sare si cand este pe jumatate fiarta, se adauga legumele. Se lasa la fiert si se adauga spre final orezul fiert si tarhonul. Separat, se face din galbenus, faina si smantana o compozitie, care se adauga in ciorba. Dupa 5 minute se adauga si otetul.
Se serveste ciorba fierbinte.
Alteretete:
Ciorba radauteana
Ciuperci umplute
Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii