Ciorbe

Ciorba ardeleneasca de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
Anca Manoli 7193 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.
Se stinge cu apa rece si apoi se p

ingrediente

   oase porc
   carne tocata porc si vita
   ou
   ceapa
   morcov
   telina
   patrunjel radacina
   ardei gras rosu si verde
   morcov
   zeama de varza sau bors
   smintina
   leustean

mod de preparare

Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.
Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cind sint fierte pe jumatate, se fac perisoare mici din carnea tocata combinata cu ou, sare, piper, un pic de vegeta si un pic de orez. Cind perisoarele sint fierte, se pune zeama de varza sau borsul(dupa gust) si se mai lasa sa fiarba cca. 15 minute. Se ia de pe foc si se pune leusteanul tocat marunt.
Se serveste ca atare sau cu smintina
Incearca si Ciorba de fasole boabe cu supa de vita si zarzavaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite