Ciorbe

Reteta Ciorba ardeleneasca de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
Anca Manoli 7193 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.
Se stinge cu apa rece si apoi se p

ingrediente

   oase porc
   carne tocata porc si vita
   ou
   ceapa
   morcov
   telina
   patrunjel radacina
   ardei gras rosu si verde
   morcov
   zeama de varza sau bors
   smintina
   leustean

mod de preparare

Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.
Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cind sint fierte pe jumatate, se fac perisoare mici din carnea tocata combinata cu ou, sare, piper, un pic de vegeta si un pic de orez. Cind perisoarele sint fierte, se pune zeama de varza sau borsul(dupa gust) si se mai lasa sa fiarba cca. 15 minute. Se ia de pe foc si se pune leusteanul tocat marunt.
Se serveste ca atare sau cu smintina
Incearca si Ciorba de crap cu orez si zarzavat de supa
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.