Pentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul, patrunjelul radacina, se curata.
Pentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii subtiri. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea de pui se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi, cuburile MAGGI si se fierb cca 20 minute. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se adauga pasta de tomate, rosii, bors, leustean si se continua fierberea cca 10 minute.
Ciorba cu carne de pui se serveste fierbinte.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii