Ciorba cu cirnati afumati si otet

Se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii taiati in bucati si caliti intr-un vas c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr. cirnati afumati
  • 1-2 buc. ceapa
  • o legatura patrunjel
  • 2-3 linguri otet
  • 1/2 lingura faina
  • un ou
  • 2 linguri smintina
  • 2 linguri untdelemn
  • 1 1/2 - 2 l apa

Mod de preparare

Se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii taiati in bucati si caliti intr-un vas cu grasime. Se dizolva faina in putina apa rece si se toarna in supa. Se continua fierberea inca 30-40 minute. Cind cirnatii sint bine fierti, se adauga otetul si sarea dupa gust. Se mai dau citeva clocote, apoi se amesteca in ciorba un ou batut si smintina si se presara cu marar si patrunjel tocate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci