Ciorbe

Reteta Ciorba cu legume si lapte batut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba cu legume si lapte batut sunt necesare urmatoarele ingrediente: lapte batut, ceapa, morcov, patrunjel, rosii, fasole verde, mazare, cartofi, marar, sare.

ingrediente

   2 cepe
   1 morcov
   1 radacina patrunjel
   3-4 rosii
   o mana de pastai de fasole verde
   o mana de mazare
   3 cartofi
   sare
   1 legatura marar
   1 legatura patrunjel
   piper
   1 l lapte batut

mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie. Se pune la fiert in 1,5 l de apa.Se adauga boabele de mazare si fasolea verde rupta. Cartofii taiati bucatele se adauga dupa 15 minute.




Dupa ce s-au fiert cartofii, se adauga rosiile date prin razatoare si se mai lasa pe foc inca putin. Dupa 10 minute se adauga si laptele batut, sare si piper, dupa gust.


Se serveste cu patrunjel maruntit deasupra.




Alte retete recomandate:




Ciorba de miel




Ciorba de salata verde




Ciorba radauteana

Incearca si Ciorba de fasole de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume si lapte batut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.