Ciorba cu legume si lapte batut

Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba cu legume si lapte batut sunt necesare urmatoarele ingrediente: lapte batut, ceapa, morcov, patrunjel, rosii, fasole verde, mazare, cartofi, marar, sare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 3-4 rosii
  • o mana de pastai de fasole verde
  • o mana de mazare
  • 3 cartofi
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • 1 l lapte batut

Mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie. Se pune la fiert in 1,5 l de apa.Se adauga boabele de mazare si fasolea verde rupta. Cartofii taiati bucatele se adauga dupa 15 minute.

Dupa ce s-au fiert cartofii, se adauga rosiile date prin razatoare si se mai lasa pe foc inca putin. Dupa 10 minute se adauga si laptele batut, sare si piper, dupa gust.


Se serveste cu patrunjel maruntit deasupra.

Alte retete recomandate:

Ciorba de miel

Ciorba de salata verde

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci