Ciorba de ardei Kapia copti cu smantana si verdeata

Pentru ciorba de ardei Kapia copti cu smantana si verdeata se face un rintas din faina, smantana, apa rece, sos de rosii.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 buc. ardei kapia copti
  • sare (dupa gust)
  • 100 gr. smantana
  • 1 buc.ceapa
  • sos de rosii (dupa gust)
  • 30 gr. faina
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pentru ciorba de ardei Kapia copti cu smantana si verdeata se face un rintas din faina, smantana, apa rece, sos de rosii. Se adauga apa si se fierbe pana da intr-un clocot. Se strecoara, se adauga sarea si ardeii copti (recomand coacerea lor doar in momentul in care va apucati de treaba). Eventual se mai adauga smantana. Se prepara in 10 minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori