Ciorbe

Reteta Ciorba de berbec cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru ciorba de berbec se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel. Se ia spuma, se potriveste de sare.

ingrediente

   2 l apa
   1 l bors
   750 g carne de berbec
   1 morcov
   1 patrunjel
   1/2 varza mica
   500 g rosii
   1 ardei gras
   sare.

mod de preparare

Pentru ciorba de berbec se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel. Se ia spuma, se potriveste de sare. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se adauga varza taiata ca taiteii, rosiile si un ardei gras taiat marunt.


Ciorba de berbec se poate servi cu ardei mici, iuti.

Incearca si Ciorba de burta cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de berbec cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.