Ciorbe

Reteta Ciorba de burta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Burta se spala in mai multe ape reci, se curata cu lama ascutita a unui cutit, dupa care se taie felii mari si se pune la fiert in multa apa rece.
Se

ingrediente

   2 kg burta
   1 kg oase de porc
   zarzavat de supa
   1 ceapa
   2 galbenusuri
   2 linguri de otet
   sare

mod de preparare

Burta se spala in mai multe ape reci, se curata cu lama ascutita a unui cutit, dupa care se taie felii mari si se pune la fiert in multa apa rece.


Se fierbe descoperit, impreuna cu oasele de porc sau un rasol de vita, citeva ore. Dupa o ora de la inceputul timpului de fierbere, se adauga zarzavatul de supa curatat si ceapa taiata in doua.


Cind burta este fiarta, se scoate, se taie felii, se pun in farfurie si se acopera cu zeama in care au fiert.


Ciorba se acreste cu otet dupa gust, se potriveste de sare si se serveste dreasa cu putin galbenus de ou.
Pofta buna!





Alte retete


recomandate:


Supa de praz


Ciorba de peste


Ciorba de cartofi cu tarhon
Incearca si CIorba Aita
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.