Fasolea se spala si se fierbe. legumele se taiecubulete, iar tarhonul se curata si se taie. Intr-o tigaie se pun la calit legumele cu ulei si se inabu
Fasolea se spala si se fierbe. legumele se taiecubulete, iar tarhonul se curata si se taie. Intr-o tigaie se pun la calit legumele cu ulei si se inabusa cu putina apa. Cand sunt aproape gata, se adauga bulionul si se mai inabusa cateva minute. Cand fasolea a fiert, se adauga compozitia din tigaie si se mai fierbe 10 minute. Apoi se pune sarea si tarhonul, se mai da intr-un clocot si se da jos de pe foc.
Ciorba se serveste calda, presarata cu tarhon verde deasupra.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii